Găsit mort în canal!

0

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit, la Curtea de Argeș, într-un canal în care apa avea o adâncime de circa jumătate de metru. Victima obișnuia să își ducă la păscut caprele, în spatele Unității Militare, în zona în care  și-a găsit sfârșitul.

Descoperirea a fost făcută în jurul orei 12:15. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat într-un canal din municipiul Curtea de Argeș. ”În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică, dar și echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit într-un canal de scurgere a apelor pluviale.  În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 74 de ani, din Curtea de Argeș, care a fost văzut ultima data în cursul zilei de ieri. La prima vedere, bărbatul nu prezenta urme de violență, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, urmând să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului”, au trasnsmis reprezentanții IPJ Argeș.

Victima este Gheorghe P., de 74 de ani, din localitate. Omul obișnuia să meargă cu caprele la păscut în zonă. Canlaul în care a fost găsit se află în apropierea căii ferate. Inițial s-a crezut că omul a fost lovit de tren și a fost proiectat în canal. Pe trupul lui nu au fost găsite urme de violență care să confirme impactul.  O altă ipoteză este că ar fi căzut accidental în canal și a murit înecat în apa adâncă de circa 50 de centimetri. Autopsia va stabili cu certitudine cauza morții bărbatului.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.