Viteza excesivă i-a lăsat fără permis!

1

Sâmbătă, polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni au depistat un bărbat de 45 de ani, din Micești, care conducea cu viteză excesivă un autoturism, pe DN 73E, în orașul Mioveni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 135 km/h, cu 55 mai mult decât limita legală de pe sectorul de drum unde a fost depistat.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

# A confundat strada cu o pistă de raliu!

Tot sâmbătă, polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni au depistat o femeie de 30 de ani, din Teiu, care conducea cu viteză excesivă un autoturism, pe DN 73E, în orașul Mioveni, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 131 km/h, cu 51 mai mult decât limita legală de pe sectorul de drum unde a fost depistat.

Ca urmare a abaterii, cea în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.