Trei case mistuite de foc, proprietarii la spital!

0

În cursul nopții de luni spre marți, trei case din județul Argeș au fost distruse de foc. Cei trei proprietari, o femeie și doi bărbați, au încercat să-și salveze agoniseala și au ajuns la spital având arsuri pe mâini, pe față sau pe picioare.

Primul incendiu la care au fost chemați pompierii argeșeni a fost la Cicănești. Când au ajuns militarii ardea o locuință generalizat, pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Proprietarul avea arsuri la picoare și a fost evcauta din casacurpinsă de foc de vecini. Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost transnportat la spital.

Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au acționat aprope de miezul nopții pentru stingerea unui incendiu care se manifestă generalizat la o locuință din comuna Sălătrucu. Victimă a fost proprietara în vârstă de 68 de ani care avea arsuri la mâni și la față.

Ultimul incendiu din noaptea amintită a avut loc la Costești. Și aici, un bărbat a suferti arsyri în timp ce încerca să salveze câte ceva din calea flăcărilor. Omul a fost dus la spital.

Pompieirii au stabilit că incendiile au izbucnit din cauza unei țigări aprinse la Cicănești, a unui coș de fum deteriorat la Sălătrucu și din pricina jarului prins căzut din sobă, la Costești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.