Update: Directorul Aeroportului Sibiu, implicat în accidentul mortal la Drăganu!

0

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineață, în comuna Drăganu, pe DN 7, acolo unde s-au lovit două autoturisme. Una dintre victime a rămas încarcerată. Foto Arges Press

Update: Din primele cercetări ale oamenilor legii, reiese că Marius Gîrdea, în vârstă de 46 de ani, din Sibiu, directorul Aeroportului Sibiu, ar fi pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens. Acolo s-a lovit violent cu un taxi condus de un piteștean, în vârstă de 69 de ani, care a decedat. În accident a fost rănit directorul sibian, soția acestuia și o pasageră dn mașina lui.

La fața locului ntervin pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

”Din primele informații, în urma evenimentului au rezultat patru victime.
Trei dintre acestea sunt evaluate de către echipajele medicale, iar pentru cea de-a patra, rămasă încarcerată în autoturism, din păcate, nu s-a mai putut face nimic”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

La rândul loc reprezentanțiii IPJ Argeș au anunțat că trei persoane sunt rănite și una decedată. În plus, traficul este blocat.

Persoana decedată a fost scoasă dintre fiarele mașinii.

Celelalte trei victime sunt conștiente și prezintă traumatisme la nivelul corpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.