Update: Șoferul vinovat era drogat și băut!

0

Duminică dimineață, la Mihăești, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două mașini. În urma coliziunii, unul dintre autoturisme a fost proiectat în afara șoselei și a ajuns pe câmp. Oameneii legii au stabilit că șoferul vinovat era drogat și băut.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

În urma evenimentului, paramedicii SMURD au monitorizat și au transportat la spital o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 42 de ani, care prezintă un traumatism cranio-cerebral și acuză dureri la coloana cervicală, anunță reprezentanții ISU Argeș.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că Daniel B, de 28 de ani, din Câmpulung, se afla la volanul unui Mitsubishi și se îndrepta dinspre Câmpulung spre Pitești. La Mihăești, tânărul nu a păstrat distanța regulamentară în timpul mersului și a lovit un Logan, condus în aceeași direcție de Vasile P., de 42 de ani, din comuna Mihăești. În urma impactului puternic, Mitsubishi a fost proiectat pe câmpul din apropierea șoselei. Șoferul Loganului a fost rănit ușor și a fost preluat de un echipaj medical, fiind transportat la spital. Din primele evaluări medicale reiese că Vasile P. avea  un traumatism cranio-cerebral și acuza dureri la coloana cervicală. La spital a ajuns și Daniel B, nu că ar fi fost rănit, ci pentru recoltare de probe de sânge și urină.

Dus la spital pentru recoltare de probe biologice

”Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 28 de ani rezultând o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, pentru acesta au rezultat indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența unei substanțe psihoactive și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. Se spune că Daniel B. ar fi ieșit pozitiv la trei substanțe psihoactive, însă doar rezultatele probelor recoltate vor stabili cu certitudine dacă era drogat și ce substanțe a consumat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.