Grigore Turda a plecat la FC Voluntari

2

Clubul FC Argeș a anunțat în urmă cu puțin timp cedarea căpitanului Grigore Turda la FC Voluntari. Fotbalistul piteștean era unul dintre cei mai vechi componenți ai grupării din Trivale.

„Mulțumim, Grigore Turda! ?⚪️?

Cluburile FC Argeș și FC Voluntari au ajuns la un acord privind transferul definitiv al căpitanului nostru.

Originar din Sighetu Marmației, Grigore Turda a fost transferat de clubul nostru în 2018 de la Pandurii Târgu Jiu. Au urmat 153 de meciuri în tricoul alb-violet, 6 goluri și o pasă de gol.
Grig a purtat cu mândrie banderola de căpitan a clubului nostru în ultimele sezoane. Tototdată, el a pus umărul la promovarea din 2020, calificarea în play-offul Ligii 1, precum și accederea în semifinalele Cupei României din sezonul 2021/2022.

Îi mulțumim pentru toată munca depusă la FC Argeș și îi dorim multă baftă în carieră!” a anunțat FC Argeș.

2 COMENTARII

  1. S-a dovedit încă o dată amatorismul conducătorilor din Club începând cu PRIMARUL de cuvânt și terminând cu perversul de Alexe care și-a dat demisia cu TUNARU iar el că și cuvântul de mai sus s-a întors
    . Cum este posibil Amatorilor să-l dați definitiv un jucător de 26 ani care nu este la maturitatea fotbalistică și fără nici un folos?

  2. Pitesteni vin alegerile 2024 Locale trebuie ales alt PRIMAR .Acest Gentea râde de noi . Singura șansă a noastră de a promova la anul este alt PRIMAR care sa organizeze CLUBUL cu PROFESIONISTI. GENTEA DUCASE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.