Jandarmeria Argeș a primit o mașină de teren

0

În cadrul festivității care a avut loc la București, la Pavilionul Expozițional Romexpo București, vineri, jandarmii argeșeni au primit o mașină nouă de teren ca echipajele să se poată deplasa în locuri greu accesibile.

La ceremonie au fost prezenți, viceprim-ministrul, ministrul afacerilor interne, Marian-Cătălin Predoiu, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat și alții. Mașina face parte dintr-un lot de 51autospeciale destinare jandarmilor și salvamontișilor, achiziționate prin fonduri europene nerambursabile. Este vorba de un Jeep care a costat aproximativ 524.000 lei.

”Dintre cele 17 autospeciale marca Jeep Wrangler pentru acces în zone greu accesibile, alocate Jandarmeriei Române, una a ajuns la Jandarmeria Argeș și va fi folosită de jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Arefu, pentru intervențiile în zonele montane ale județului.

Achiziția a fost făcută din fonduri europene nerambursabile prin proiectul Viziune 2020 din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 și vizează îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențe medicale”, au transmis reprezentanții IJJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.