Bugetul Piteștiului, în consultare publică!

1

Primăria Municipiului Pitești a inițiat procedura de consultare publică referitoare la Proiectul de buget al Municipiului Pitești pe anul 2024, în conformitate cu prevederile Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale.  

Proiectul de act normativ supus dezbaterii publice poate fi consultat pe site-ul Primăriei Pitești, prin accesarea link-ului https://www.primariapitesti.ro/proiect-de-hotarare-privind-aprobarea-bugetului-municipiului-piteti-pe-anul-2024-articol1869

Cetățenii pot depune, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la Proiectul bugetului Municipiului Pitești pe anul 2024, până la data de 23 ianuarie 2024.

Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, precum și la sediul Primăriei Municipiului Pitești – Centrul de Informații pentru Cetățeni (CIC), intrarea D.

Formularul de propuneri, sugestii, opinii poate fi descărcat prin accesarea link-ului: https://www.primariapitesti.ro/ph-privind-aprobarea…

Potrivit art.7 alin.(6) din Legea nr.52/2003, republicată, „persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”.

1 COMENTARIU

  1. Am citit cu interes bugetul si proiectele de investitii (mai ales) ale Pitestiului pe 2024.

    La investitii am observat ca au DISPARUT niste proiecte despre care s-a discutat ceva in anii anteriori, dar nu s-au finalizat:

    Pasaj rutier suprateran Calea Craiovei – Targu din Vale
    Pasaj rutier Calea Bascolui – Bd. Nicolae Balcescu

    La aceste pasaje s-au prins in bugetele anilor anteriori ceva sume pentru studii de fezabilitate si gasirea de solutii tehnice, iar pe teren s-au largit la 3 benzi unele din strazile din zona (Calea Craiovei 2 sensuri x 3 benzi si Bd. N. Balcescu pe un sens)

    Ce sa intelegem din chestia asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.