Acțiuni de detectare a pierderilor de căldură, în Pitești

1

Pentru reducerea pierderilor de energie termică, Termo Calor Confort S.A., prin intermediul echipelor din cadrul fiecărui sector de operare, desfășoară, în această perioadă, acțiuni de detectare și de remediere a pierderilor de pe rețelele de transport și distribuție a energiei termice.

În același timp campanie este completată de o campanie de informare a utilizatorilor în scopul optimizării calității serviciilor oferite.

Identificarea și remedierea pierderilor ajută la conservarea energiei, reducerea cheltuielilor și menținerea calității serviciilor de furnizare a energiei termice în sistem centralizat oferite de către Termo Calor Confort S.A.

1 COMENTARIU

  1. Boala lunga – moarte sigura!

    Sistemele centralizate de incalzire au o mare problema:
    – conductele kilometrice care transporta agentul termic se invechesc si ruginesc pe interior, iar dupa un anumit numar de ani (20-25) trebuie inlocuite
    Chiar si atunci cand conductele nu sunt perforate si nu au pierderi de apa calda, ele pierd caldura in mediul inconjurator, oricat de izolate ar fi.
    Centrala individual de apartament nu pierde caldura in mediul inconjurator, ci doar in interior pe traseul de cativa zeci de metri pana la calorifere.
    Diferenta de cheltuiala este enorma intre sistemul centralizat (care functioneaza cu SUBVENTII in toata tara si cu TVA redus la 5%) si centralele individuale, incat viitorul este clar.

    Daca observati lupta politica (pentru primaria capitalei) dintre Gabriela Firea si Nicusor Dan:
    de la o vreme niciunul dintre ei nu mai aduce in discutie situatia Termoficarii bucurestene pentru ca stiu ca daca vor critica situatia actuala nu vor putea sa o aduca in parametri normali in viitorul mandat de primar 2024 – 2028.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.