Argeșeancă numită vicepreședinte ANAF!

0

Gabriela Florentina Ionescu, director adjunct la Finanțele Publice Argeș, a fost numită vicepreședinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Decizia a fost dată vineri și a fost publicată în Monitorul Oficial.

În data de 19 ianuarie, în Monitorul Oficial a fost publicată decizia 26/2024 privind numirea.  ”Având în vedere propunerea preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală formulată prin Adresa nr. A_PRS 211 din 17 ianuarie 2024, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/536 din 17 ianuarie 2024, în temeiul art.29  şi al art. 31 lit.e din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019  privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 18 amin. (41) din Ordonanţa Guvernului nr. 86/2003 privind unele reglementări în domeniul financiar, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 609/2003, cu modificările şi completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie. Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Gabriela-Florentina Ionescu se numeşte în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală”, scrie în decizie.

Gabriela Florentina Ionescu are o vechime de 23 de ani în cadrul Administrației Finanțelor Publice Argeș și de mai bine de 15 ani a fost director adjunct. Aceasta conducea activitatea de Colectare Persoane Juridice. Interimar, a deținut și funcția conducător al Finanțelor Publice din Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.