A fost făcută recepția străzii Basarabiei după reabilitare

2

Joi, 25 ianuare, a avut loc recepția lucrărilor efectuate pentru modernizarea străzii Basarabiei. Proiectul de reabilitare a inclus: reabilitarea carosabilului pe o suprafață de 14830 mp, reabilitarea trotuarelor pe o suprafață de 2601 mp, executarea canalizării pluviale pe o lungime de 240 ml și montarea unei rigole carosabile pe o lungime de 53 m, după cum au transmis reprezentanții Primăriei Pitești.

”Din punct de vedere tehnic, s-au executat următoarele lucrări: desfacerea bordurilor existente și înlocuirea cu borduri prefabricate noi, lucrări de săpătură în carosabil pe zonele cu refacere infrastructură, lucrări de frezare mecanică pe zonele unde s-a menținut asfaltul existent, completarea cu agregate pe zonele de refacere infrastructură, așternere straturi asfaltice pe întreaga suprafață carosabilă, marcaje longitudinale și transversale. Contractul a avut o valoare de 4.236.407,07 lei fără TVA” a precizat sursa citată.

2 COMENTARII

  1. Daca s-a facut receptia, banuiesc ca s-au inlocuit si stalpii lipsa datorita unor accidente. Chiar sunt curios, maine trec sa vad. Oricum, stalpii sunt inutili. Era suficient o banga marcata, ca sa se poata depasi masinile ce vireaza la stanga. Asa opririm fara rost pana se elibereaza banda.

  2. „stalpii lipsa datorita unor accidente” – esti sigur ca asta e cauza?

    Tare mi-e ca niste soferi care nu doreau sa stea „opriti fara rost pana se elibereaza banda” au trecut cu masinile peste acei stalpisori de plastic sau de cauciuc.

    De-aia in Bucuresti (unde soferii dau dovada de mai mult „curaj” in abordarea unor ambuteiaje) s-au pus bolarzi de piatra pe marginea trotuarelor.
    Chiar si asa se gaseste cate vreun buticar care scoata noaptea unul sau doi bolarzi si a doua zi se strecoara cu masina pe trotuar.

    P.S.
    Ce le propui biciclistilor sa faca atunci cand se blocheaza banda fara rost?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.