Tudor Pendiuc nu a scăpat de închisoare

1

Emoții mari ieri pentru fostul primar Tudor Pendiuc. Tribunalul Argeș a judecat ieri contestația depusă de fostul edil la soluția Judecătoriei Pitești prin care i-a fost respinsă cererea e eliberare condiționată. După mai multe ore de așteptări, instana a dipus o amânare.

Tudor Pendiuc a cotestat deciai Judecătoriei Pitești prin care a respins joi 21 decembrie cererea de eliberare condiționată. Instanța a hotărât că acesta să mai poată depune o cerere de eliberare după data de 14 mai 2024. Era a doua cerere respinsă de magistrații instanței amintite după ce pe 1 noiembrei i-a fost respinsă prima cerere. Atunci Tribunalul Argeș a trimis dosarul spre rejudecare. La al doilea proces, magistrații au modificat numai data la care Tudor Pendiuc ar putea depune o nouă cerere. Fostul edil s-a considerat nedreptățit și a contestat decizia. Potrivit legislației, acesta a executat o treime din pedepasă și s-ar putea bucura de o eliberare condiționată. Judecători Pitești i-a respins cererea pe motiv că ar fi executat prea puțin din condamnarea de 4 ani, dar și pentru faptul că nu avea multe ore de muncă efectuate în penitenciar.  Deczia de ieri ar fi putu să-I redea liberarea fotului primar. Judecătorii au hotărât îsă, să dea o amânare în dar următorul termen de judecată fiind pe 7 februarie.

1 COMENTARIU

  1. Cand e sa fure din banul public inventeaza tot felul de tertipuri si nu se lasa pana nu se imbogatesc – acesti baroni locali.
    Cand e sa plateasca cu inchisoarea pentru faptele lor… se dau loviti, isi pun in miscare toate pilele si relatiile pe care si le-au facut pentru vremuri de restriste si incearca marea cu degetul ca sa iasa mai devreme:
    – cerere de eliberare conditionata
    – apel la refuzul acestei cereri
    – cerere de inlocuire a inchisorii cu arestul la domiciliu
    – recurs si la asta daca e refuzata
    etc.
    Politicienii au facut astfel de legi incat la termene legale un puscarias trece prin 4 complete de judecata aleatorii pana da de un judecator mai milos sau mai prietenos… si poate reuseste!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.