3 tâlhari au spart ușa și l-au atacat în locuință!

0

Un minor, în vârstă de 17 ani, a fost reținut miercuri fiind acuzat de tâlhărie calificată. Împreună cu alți doi complici, unul de 19 ani, altul de 14 ani, au spart ușa unui apartament și au intrat în locuință peste un tânăr. L-au Lovit și i-au furat telefonul mobil după care au fugit. Minorul este ultimul identificat de oamenii legii dintre cei care au participat la comiterea faptei. Foto descriptiv

Dosarul a fost instrumentat de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Oamenii legii au făcut cercetări pentru tâlhărie calificată și distrugere. Pe data de 3 decembrie 2023, în jurul orei 19.30, N.R.V. de 17 ani, L.A. de 14 ani, ambii din Pitești,  și  Ștefan V., de 19 ani, din Constanța,  au avut o discuție mai aprinsă în fața unui bloc, din Pitești, cu cel ce avea să le devină victimă, un piteștean în vârstă de 24 de ani. Motivul disputei a fost o datorie pe care victima ar fi avut-o la Ștefan V. Cearta nu a avut rezultatul dorit pentru că datornicul a plecat și s-a refugiat în apartamentul său. Cei trei l-au urmat. Ușa era încuiată și Ștefan V. a lovit-o cu picioarele până când a spart-o. Cei trei au intrat în locuință peste  tânăr și l-au luat la bătaie. N.R.V. pe lângă faptul că l-a agesat pe locatar i-a furat și telefonul mobil. Apoi, tâlharii au părăsit imobilul. Victima a depus plângere.

La tâlhărie a participat și un băiat de 14 ani

Primul care a fost identificat de oamenii legii este Ștefan V., din Constanța, dar care locuiește la Pitești. A fost reținut și a primit un mandat de arestare preventivă pe data de 25 ianuarie. El este acuzat de distrugere, fiind cel care a spart ușa, dar și de tâlhărie calificată. Mai are preocupări infracționale, fiind cercetat pentru furturi din auto și din chioșcuri, fapte comise tot în Pitești. Ulterior a fost identificat minorul în vârstă de 14 ani care este cercetat în stare de libertate. Ultimul identificat este N.R.V, care a fost reținut pe 31 ianuarie, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Minorul de 17 ani a fost prezentat joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.