Accident cu trei mașini la Merișani

0

Joi dimineață a avut loc un accident pe DN 7C, în comuna Merișani, satul Borlești, în care au fost implicate trei vehicule, două autoturisme și o autoutilitară.

S-au deplasat la intervenție pompierii cu o autospecialelă de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Polițitii Serviciului Rutier Argeș au stabilit că șoferul unui Logan care venea dinspre Curtea de Argeș, a virat la stânga, cu intenția de a intra pe un drum lateral, fără să se asigure. A intrat în coliziune cu un Renault condus de dinspre Pitești către Curtea de Argeș. În urma impactului dintre cele două autoturisme Renault-ul a fost proiectat într-o autoutilitară care ieșea de pe drumul lateral și voia să intre pe DN.7C.


În urma coliziunii dintr cele trei autovehicule patru victime au fost evaluate de echipajele medicale.
Paramedicii SMURD au preluat și transportat la spital doi bărbați din Renault. Unul dintre răniți are 43 de ani și avea contuzie la umăr și o persoană în vârstă de 31 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral. La spital au ajuns și doi bărbați, ambii din Logan, unul de 42 de ani și altul de 29 de ani, care au suferit leziuni ușoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.