A murit carbonizată după ce i-a luat foc casa!

0

Un incendiu a izbucnit, duminică în jurul orei 22.30, la o casă din comuna Arefu. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere și un echipaj medical SMURD. Când au ajuns ardea casa și o anexă lipită de imobil. După ce au stins flăcările, pompierii au găsit printre ruine cadavrul proprietarei, o femeie în vârstă de 87 de ani, care locuia singură.

La sosirea forțele de intervenție, ardeau atât locuința cât și o anexă alipită de aceasta, pe o suprafață de aproximativ 70 mp, flăcările violente prezentând pericol de extindere și la o casă din apropiere.

Incendiul a fost observat și anunțat de către vecini.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jar căzut din sobă, spun reprezentanții ISU Argeș.

La rândul lor polițștii fac cercetările neceare cu privire la moartea proprietarei . ”În cursul nopții de 04 spre 05 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la un incendiu care s-a produs la o locuință din comuna Arefu.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care au luat primele măsuri, pentru sprijinirea intervenției pompierilor argeșeni, în vederea stingerii incendiului.

După stingere, o femeie de 87 de ani, din aceeași localitate, locatar al imobilului, a fost găsită decedată.

În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 și 253 din Codul Penal, cercetările fiind preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, urmând ca pentru stabilirea cauzelor decesului să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale” au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.