Un cunoscut solist a decedat! Va fi înmormântat în comuna natală

0

Este doliu în lumea interpreților din județul Argeș după ce, duminică, a încetat din viață, la 44 de ani, solistul vocal George Dorobanțu. Acesta va fi condus pe ultimul drum marți 6 februarie. Înmormântarea va avea loc la Mălureni, comuna sa natală.

George Dorobanțu era cunoscut ca interpret de cântece de petrecere. În ultima perioadă se alăturase Tarafului Muntenilor. Blondu, așa cum era cunoscut, a cântat pentru ultima dată sâmbătă seara, la o petrecere din comuna Bradu. Duminică i s-a făcut rău și a murit. S-a stabilit că decesul a fost cauzat de un infarct miocardic, potrivit apropiaților solistului.  Trupul neînsuflețit a fost depus la casa părinteacă, din comuna Mălureni. Înmormântarea va avea loc în comuna natală. ”Pentru cei care doresc să-și ia rămas bun de la prietenul și colegul nostru George Dorobanțu o pot face marți, 6 februarie 2024, la ora 12.00 la biserica din satul natal Mălureni – Argeș sau până atunci la casa părintească din Mălureni (Minesti)”, a anunat pe un cont de socializare unul dintre colegii săi. A fost lansată și o campanie de strângere de bani pentru a ajuta familia solistului. ” Fac un apel umanitar către toți colegii de breaslă, lăutari, cunoscuți, prieteni pentru a-i sprijini familia în aceste momente grele de mare impas. Soția si familia au mare nevoie de sprijin financiar în această încercare pentru a face rânduielile necesare acestui tragic eveniment. Nume titular: Dorobantu Nicoleta, Cont: RO02 BRDE 030S V695 7113 0300, Moneda: RON” , se precizează în apelul umanitar.

Mesaj emoționant al soției

Nicoleta, soția interpretului, a postat un mesaj emoționant . ”Marți la ora 12 vom pleca de aici către biserica Mălureni (puteți întreba de părintele Sorescu și vă îndrumă oamenii). El este la el acasă și am căzut de acord împreună cu, cumnata și soacra mea că aici va avea loc priveghiul, deoarece aici a fost toată viața lui cu gândul și sufletul. Vă mulțumim enorm pentru tot ajutorul acordat și îmi cer scuze că nu vă pot răspunde la fiecare în parte, dar îmi doresc din tot sufletul să mai stau, cât mai am timp, cu Prințul meu și să vorbesc cu el pentru că de marți drumurile noastre se despart iar el nu stătea nici 5 minute fără să vorbească cu mine sau să îmi dea un mesaj, deci nu știu ce va mai fi. Încă o dată, vă mulțumesc din suflet pentru susținere, Gheorghiță (Blondu) v-a respectat pe toți”, a scris aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.