4 tineri răniți într-un accident la Pitești

0

Un accident soldat cu rănirea a 4 tineri a avut loc în noaptea de luni spre marți, în Pitești, în apropierea Colegiului Național I.C. Brătianu. Asta după ce un șofer ar fi schimbat banda de mers fără să se asigure și a intrat în coliziune cu mașina care care circula regulamentar pe banda a doua.

Cercetările la fața locului au fost făcute de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești. S-a stabilit că, un tânăr de 22 de ani, din Pitești, care conducea un Renault, pe strada Armand Călinescu, a intrat în coliziune cu un BMW, condus, în aceeași direcție, de un tânăr de 20 de ani, din Călinești. În urma impactului dintre cele două mașini, BMW-ul a fost proiectat într-un autoturism parcat pe partea stângă a sensului de mers.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a tânărului care conducea BMW-ul și a altor trei tineri, pasageri în autoturismul condus de acesta, respectiv două fete de 15 și 20 de ani și un tânăr de 20 de ani. Victimele au fost transportate la spital, având traumatisme și contuzii. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și vor continua cercetările pentru a se stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.