Premierul Ciolacu la Uzină: ”Am stat 2 zile la Pitești să iau Dacia fără bord de CN!”

0

În cadrul vizitei oficiale de la Uzina Dacia, premierul României, Marcel Ciolacu s-a întâlnit cei care conduc destinele fabricii de la Mioveni, a vizita o linie de asamblare și a efectuat și din drive-test cu noul Duster.

La plecare, primul-ministru a făcut mai multe declarații interesante, printre care și anunțul că noul Duster va fi folosit de-acum înainte de Guvern și de el personal: ”Din acest moment, Guvernul și Primul Ministru vor folosi un singur brand, Dacia! Va fi brandul Guvernului, pentru că este principalul producător auto. Mașina mea va fi Dacia Duster, așa e corect, în România autoritățile trebuie să folosească Duster”.

Apoi, la ieșirea din uzină, Ciolacu a povestit jurnalistilor care a fost prima lui mașină și cum a luat-o: ”Dacia a fost prima mea mașină. Am stat două zile la Pitești sau iau Dacia, trebuia să stai la coadă. Și întotdeauna exista un intermediar care te intreba cum o vrei cu bord de CN sau nu, ce culoare…. Și cum erai mai tânăr și mai fraierică, DA sigur cu bord de CN. Și stăteai două zile aici și până la urmă o luai așa cum ți-o dădeau ei. Așa am cumpărat eu prima Dacie, fără bord de CN!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.