”Buget ambițios cu multe investiții în oraș!”

0

În urma dezbaterilor avute luna trecută privind bugetul Orașului Mioveni, administrația a propus pentru 2024, 300.396 lei din care 141.000 lei reprezintă venituri proprii. Bugetul se va vota astăzi de la ora 17:00 în Ședința Consiliului Local, care va avea loc la Primărie.

Ca în fiecare an și de această dată adminsitrația locală și-a propus o serie de investiții importante pentru comunitate.

Despre acestea, viceprimarul Ciprian Țurlea ne-a spus mai multe: ”Ne-am propus în primul rând atragerea de noi fonduri și implimentarea fondurilor deja atrase. Astfel, avem peste 50 milioane euro fonduri nerambursabile de la Guvern și UE care suntr atrase, iar investițiile se vor derula nu numai în acest an. Investițiile importante sunt: # Podul peste Argeșel, la Racovița # continuarea introducerii gazelor la Făgetu # modernizarea Pieței Dacia # variant ocolitoare a Orașului Mioveni, de la Podul Getica șa Kaufland # școala duală pentur învățământul profesnional și dual, unde am câștigat 22 mioane euro pentur școlile de meserii # eficiența energetică a Primăriei și a școlilor, prin PNNR # reamenajarea Centrului Civic al orașului de la Hanul Roșu la str. 7 spetembrie 1945 # înlocuirea iluminatului public pe fondurile AFM, dar și multe altele. Bugetul Orașului Mioveni este un buget ambițios în care ne-am propsu foarte multe investiții în oraș. Nu cred că vor fi probleme cu votarea lui!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.