Amicalul echipelor argeșene, tranșat de alb-violeți

0

FC Argeș și CS Mioveni s-au întâlnit marți, pe stadionul Orășenesc Mioveni, într-un meci amical, penultimul din această iarnă pentru ambele echipe.

Piteștenii s-au impus la limită, 1-0, reușita alb-violeților fiind semnată de mijlocașul Patrick Dulcea(min.34), acesta finalizând cu un șut plasat o combinație cu Angelov. FC Argeș a avut șansa de a se desprinde pe tabelă până la pauză, însă Garutti a reușit să respingă de pe linia porții șutul slab al bulgarului Angelov. După pauză, CS Mioveni și-a trecut în cont două oportunități de a marca, însă Blănaru și Massaro nu au prins cadrul porții din poziții ideale. Alb-violeții au avut șansa de a închide partida, însă Buhăcianu și Rusu, singuri cu portarul, au trimis pe lângă poartă! Galben-verzii puteau restabili egalitatea prin Trașcu, însă ”torpila” acestuia de la aproximativ 30 m s-a oprit în transversală! Acest test de verificare a fost un bun prilej pentru cei doi antrenori de a rula majoritatea jucătorilor pe care i-au avut la dispoziție, în încercarea de a cristaliza formula de bază pe care o vor folosi la reluarea campionatului. După cele cinci meciuri de verificare din această perioadă precompetițională, bilanțul alb-violeților este de patru victorii și o remiză. Pentru CS Mioveni a fost al șaselea test din această iarnă, bilanțul fiind unul pozitiv: patru victorii, o remiză și o înfrângere.

CS Mioveni – FC Argeș 0-1(0-1) A marcat: Dulcea(min.34)  

CS Mioveni: Croitoru – Ignat, Garutti, Burnea – Trașcu, Toma, Cărăruș, Șerbănică – Massaro, Blănaru, Gutea

După pauză au mai intrat Bădescu, A. Șerban, Văsălie, Bolohan, Stan, Costea, Dică și Panait Antrenor: Constantin Schumacher  

FC Argeș: Straton – Tofan, Orozco, Tudose, Borța – Rădescu, Nortey – Mitoi, Petrescu, Dulcea – Angelov

După pauză au mai intrat Micle, Boboc, Rusu, Adelin Mircea, Stoica, Haită și Buhăcianu Antrenor: Eugen Neagoe

Au renunțat și la Balgiu

La o zi după ce s-a despărțit de fundașul Adrian Scarlatache și mijlocașul Denis Bujor, FC Argeș a renunțat și la Cristian Balgiu, fotbalistul de 29 de ani semnând cu ACS Mediaș, ocupanta locului 2 din seria 9 din Liga 3. ”Clubul nostru s-a despărțit de mijlocașul Cristian Balgiu. Acesta a fost transferat definitiv de ACS Mediaș, formație din Liga a 3-a. Acesta a îmbrăcat de 4 ori tricoul echipei noastre în actualul sezon al Ligii a 2-a, nereușind să marcheze. Mult succes în carieră!”, a transmis FC Argeș. Grigore Turda (cedat la FC Voluntari), Adrian Grigore-Huideș, Bogdan Lazăr, Andrei Panait (revenit încă o dată la CS Mioveni), Andrei Zătreanu (împrumutat la CS Dinamo), Dorian Bertrand, Adrian Scarlatache (Concordia Chiajna) și Denis Bujor (Unirea Slobozia) sunt ceilalți jucători care s-au despărțit de echipa piteșteană în această iarnă.

Neagoe mai vrea jucători

Eugen Neagoe, antrenorul Argeșului, vrea să crească valoarea echipei și intenționează să aducă doar jucători care au evoluat la Liga I: ”Am avut doi jucători cu care am discutat și am insistat să vină, însă nu am ajuns la nici o înțelegere cu ei. Erau doi jucători care joacă în prima ligă și nu au vrut să vină la liga a doua. Dacă vom găsi un jucător care să se plieze pe ceea ce ne dorim noi, cu siguranță îl vom aduce. În acest moment și eu mi-aș dori încă doi sau trei jucători. Rămâne de văzut dacă vom reuși. Avem jucătorii noștri tineri pe care trebuie să-i creștem și nu vom aduce jucători doar de dragul de a transfera”.

CSA Steaua, adversarul din ultimul amical

FC Argeș va disputa la sfârșitul acestei săptămâni ultimul joc de verificare din această perioadă precompetițională. Echipa noastră va întâlni sâmbătă, 17 februarie, de la ora 12.00, în deplasare, pe CSA Steaua București, colega de eșalon. Clubul din Ghencea, organizatorul partidei, a precizat că acest amical, ultimul înaintea reluării campionatului, se va juca pe stadionul Steaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.