Concert jazz&pop, la Filarmonica Pitești

0

            Melomanii sunt așteptați vineri, de la ora 19, la Filarmonica Pitești, la concertul jazz&pop susținut de Trio Jazz&Pop Pitești (pianistul Victor Buștean, chitaristul Alexandru Iordache și percuționistul Gabriel Barani) și solista Dalma Kovacs.

            În program: Etta James – At Last, Ce bine că ești, Dalma Kovacs – Coffee With Jazz, Ella Fitzgerald – Cheek To Cheek și Volare, Aura Urziceanu – Dor de viață, Ch. Aguilera – Something’s Got A Hold On Me, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara, Laura Stoica – Mai frumoasă, La vie en rose, All About That Bass,  Adele – To Make You Feel My Love, Fairground Attraction – Perfect și  Rod Stewart – Have I Told You Lately.

            Dalma Kovacs a interpretat, în limba română, melodiile din filmele „Disney” și „Mary Poppins Returns”, a organizat, alături de Orchestra Simfonică București, Paula Selng și Florin Ristei, primul turneu național Disney în România. A cântat în showuri  și emisiuni de televiziune ca: „Vocea României”, „Neața cu Răzvan și Dani”, „Te cunosc de undeva”, „Eurovision”, „La Măruță”, „Duminica în familie”, „O dată-n viață” și a colaborat cu Divertis, la Antena 1, fiind solistă și, uneori, actriță. Este cea mai bună voce feminină a Festivalului Internațional Jazz „In The Park” de la Cluj. Combină genurile muzicale,   (ușoară, reggae, jazz), printre profesoare de canto fiind marea cântăreață Aura Urziceanu.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind 40 de lei sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente.

I.I

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.