Spectacole la Teatrul Alexandru Davila

0

 Sfârșitul de săptămână vine cu două spectacole pentru copii , ”Scufița Roșie” și ”Ridichea Uriașă”, dar și cu piesa de teatru ”Absolventul” a cărei premieră a avut loc în luna ianuarie. Iată mai jos programul complet.

# Sâmbătă, 17 februarie, de la ora 11,30, în sala studio ”Liviu Ciulei” ,a începe spectacolul ”Scufița Roție”. La această reprezentație biletele s-au epuizat. Actorii de la “Așchiuță” dau viață personajelor din “Scufița Roșie”, celebra poveste culeasă din folclorul european de către frații Grimm.

# Duminică, 18 februarie, de la  ora 11.30, copiii vor putea vedea, tot în sala studio ”Liviu Ciulei” spectacolul ”Ridichia uriașă”. Cei mici sunt așteptați să se alăture actorilor în această aventură năstrușnică, acolo unde vor vedea, pusă în practică, zicala: „Unde-s mulți, puterea crește!”. Și această reprezentațe se va juca cu casa închisă.

# Duminică, 18 februarie, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Alexandru Davila spectatorii sunt așteptați la piesa de teatru ”Adolescentul” o adaptare de Terry Johnson, un text bazat pe romanul lui Charles Webb și scenariul filmului de Calder Willingham și Buck Henry, prin aranjament        special cu StudioCanal. Biletele pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală sau accesând următorul link:

https://www.mystage.ro/spectacole/absolventul-4256?af=57

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.