Razie în timpul unui spectacol la o sală de evenimente!

0

În noaptea de vineri spre sâmbătă un local de evenimente situat la intrarea în Pitești a găzduit un sepectacol ce a avut ca invitat un manelist celebru. Un număr mare de spectatori au fost prezenți iar oamenii legii au organizat o razie în zona în care avea loc evenimentul.

În noaptea de 16 spre 17 februarie a.c., în intervalul orar 23:00-04:00, polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, împreună cu polițiștii Biroului Rutier Pitești, au desfășurat activități la un eveniment public de pe raza de competență.

”Polițiștii au acționat cu scopul asigurării ordinii și siguranței publice, împreună cu jandarmi argeșeni, precum și pentru prevenirea faptelor contra patrimoniului public și privat, prevenirea faptelor ce aduc atingere vieții, sănătății și integrității corporale, precum și creșterea gradului de disciplinpă rutieră.

În cadrul activităților au fost legitimate 52 de persoane, au fost verificate 33 de autovehicule și au fost realizate 33 de testări cu aparatele din dotare.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 660 de lei, ca urmare a unor abateri la regimul circulației, fiind aplicată și măsura complementară a reținerii unui certificat de înmatriculare (valabilitatea ITP expirată).

De asemenea, a fost întocmit un dosar penal în urma depistării în trafic a unui conducător auto sub influența băuturilor alcoolice”, a transmis IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.