Stelian Crăciun se consideră persecutat de sistem

0

Condamnat recent, în primă instanță, la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu executare, omul de afaceri Stelian Crăciun a pornit un adevărat război împotriva polițiștilor, pocurorilor,  judecătorilor și al miniștrilor. Acesta a redactat o plângere care se întinde pe 14 pagini în care  face referire atât la dosarul său, dar se erijează și în apărătorul altor inculpați pe care îi consideră nedreptățiți de justiție. Unii dintre cei reclamați sau apărați sunt morți. Culmea este că pe lista dușmanilor lui Stelian Crăciun se numără chiar și cumnatul lui, primarul comunei Mărăcineni. Plângerea este adresată unui număr de 26 de ambasade străine din țara noastră, Asociației Magistraților din România, Fundației pentru Apărarea Cetățenilor împotriva Abuzurilor Statului, dar și în atenția celor mai cunoscute servicii de contraspionaj  și spionaj , între ele: CIA, FBI, Mossad, FSB&GRU (n.r. fost KGB). În materialul următor vom reda câteva pasaje exact așa cum au fost redacte de afacerist.

În prima pare a sesizării, Stelian Crăciun se plânge în cei mai duri termeni, analizând pe îndelete procesul său de la Judecătoria Pitești în care a fost inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de violare a sediului profesional în varianta agravată, după ce a intrat seara, fără drept ,în biroul lui Ion Georgescu în Primăria Mioveni. Acesta a fost condamnat în primă instanță iar decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. Afaceristul îi jignește pe toți cei pe care crede responsabili de condamnarea lui. Este evident că se consideră o victimă a sistemului  și sunt vinovați anchetatori, judecători, etc, mai puțin el. ” Începând cu anul 1996 și până în prezent am fost JEFUIT, TÂLHARIT,  ÎNȘELAT  cu terenuri, spații comerciale, materiale de construcție,  farmacii, mașini de lux, sume de bani de peste 20 mil de euro, ȘANTAJAT ȘI TORTURAT în formă continuată  de către politiștii psihopati: Gherghe Gabriel, Dumitru  Dan Nicolae, Mocanu  Florin, Iancu Costinel, Pascu Robert  Bogdan, Rada Zamfir, Mihalcea Ilie Cristian, Badea Marian, Valerica Nicolae și procurorii Psihopati Ioana Cornel,  Argeșeanu  Nicolae,  Gheorghe  Mihai  Andrei, Badea Cătălin  Răducu, Vișinoiu  Cătălin, Arsene Cătălin  cu complicitatea unor   magistrati  din judetul Argeș,  Prahova și Vâlcea, CSM, JCCJ, Jnspecția Judiciară, miniștrilor  Predoiu Cătălin , Gorghiu Alina, Simona Bucura Oprescu, senatorului Popa  Ion,  generalilor Pahontu  Lucian,  Fătuloiu  Dan-Valentin,  Ciocârlan  Adrian, Dumbravă Dumitru, Oprișor Ion, Oprea Gabriel și Constantin Dudu  Ionescu. În  prezent  după ce am fost tâlhărit această grupare vor să-mi omoare  familia prin tortură în sensul că  au falsificat dosarul cu numărul de mai jos și m-au condamnat ilegal la 2 ani de închisoare pentru fapta pe care nu am săvârșit-o, în prezent mama mea se află internată în spital după aflarea condamnării  mele ilegale”, scrie în plângere. Îi acuză pe cei mai sus menționați de : tortură, trafic de influență, constituirea unui grup infracțional organizat, cercetarea abuzivă, represiune nedrepată, compromitera intereselor justiției, folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, etc.

”Judecătorul torționar” l-a amendat

” La data de 23 ianuarie  2023, judecătorul torționar psihopat Grigore  Cosmin-Iulian a întrebat pe  apărătorul  persoanei   vătămate  Georgescu  Ion,  Ingrid  Alexandrescu, despre  împuternicirea avocațială depusă  pentru că acesta  nu identifică delegația în cuprinsul  dosarului  instanței. Ulterior, judecătorul torționar psihopat  m-a întrebat dacă am angajat  un apărator, iar eu am răspuns  în sensul că am discutat cu domnul  avocat  Sabie  Florin. Subsemnatul am adus Ia cunoștința judecătorului torționar psihopat că domnul  avocat  Sabie Florin  a  refuzat să  meargă  Ia proces,  motivând că  sunt presiuni  din  partea  sistemului judiciar împotriva lui, fiind drept urmare și reclamat  Ia Baroul  Argeș. În continuare, judecătorul torționar psihopat m-a întrebat despre  dovada efectuării demersurilor în vederea  angajării unui apărător. Subsemnatul am arătat  că  nu pot  prezenta dovezi  în acest  sens,  întrucât a fost  o discuție verbală. În  acel  moment, judecătorul torționar psihopat GRIGORE abuzând de  funcția pe care  o deține, m-a amendat  cu  suma  de  1.500  lei , motivând că am exercitat cu  rea-credință drepturile procesuale, pentru  că nu am depus  dovada demersurilor efectuate în sensul angajării unui apărator. Conduita judecătorului torționar psihopat  este abuzivă și  dictatorială, întrucât  nu am solicitat alt termen  de judecată pentru a angaja  un alt apărător și astfel s-a răzbunat  pe mine, torturându-mă psihic  pentru  ajutorul  dat justiției, folosind  violența  verbală  Ia adresa  mea în sala de ședință”,  scrie în plângere Stelian Crăciun.

Miza-blocarea lui de a candida la o funcție publică

Ca urmare a celor relatate Stelian Crăciun a făcut cerere de recuzare, solicitarea fiindu-i respinsă de instanță. ”După  ce  mi-a  respins  cererea  de  recuzare,  solicit  să  se  efectueze  cercetări  și față  de magistrații care mi-au respins cererea, pentru abuz în serviciu, complicitate la tortură, genocid  și infractiuni contra umanității și constituire de grup infracțional organizat. Consider că judecătorul  tortionar psihopat Grigore Cosmin-Iulian  se face vinovat de trafic de influență, deoarece  și-a folosit influența pe lângă judecătorul care a respins cererea de recuzare, cerându-i să respingă cererea mea de recuzare, ca eu să rămân în continuare Ia el și în continuare să fiu torturat de el și membrii grupării”, scrie afaceristul în plângere. ”Miza acestui dosar fabricat a fost aceea ca judecătorul  torționar să emită cu rea-credință  o hotărâre având scopul de a-mi strica imaginea publică și a mă bloca pentru a nu putea să candidez Ia o funcție publică, astfel judecătorul  torționar  m-a condamnat  la 2 ani cu executare pentru o faptă care nu există prevăzută de legea penală și mi-a interzis cu titlul de pedeapsă complementară dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și dreptul de a ocupa o funcție care irnplică exercițiul autorității de stat pe o perioadă de 3 ani”, precizează petentul. Acesta cere daune de două miliarde de euro și cete să se facă verificări și în alte dosare judecate de magistratul care l-a condamnat, dar nu numai.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.