A murit fratele subprefectului Minciunescu

0

Doliu în familia subprefectului de Argeș, Bogdan Minciunescu. Fratele lui, un aviator desăvârișt, a încetat din viață. Anunțul trist a fost făcut de subprefect.

”Zi tristă în Aviația Românească și internațională ! Un frate, un bun aviator, un profesionist cu o experiență de 20 de ani în Forțele Aeriene Române, veteran de război după misiunea din Bosnia, 6 ani în armata Omanului și 2 ani în armata Qatarului, singurul român specialist pe elicopterele NH90. Dragă frate alături de tine am parcurs cele mai frumoase și fericite momente, ne-ai părăsit prea devreme! Frate Dragos Minciunescu Mereu, Liber la Elice !… în zborul spre Univers ! Dumnezeu să Te odihnească in Pace” a scris Bogdan Minciunescu pe pagina sa de Facebook.

Dragoș Minciunescu s-a născut pe 30 iulie 1973 și a încetat din viață la 51 de ani, în urma unei boli necruțătoare. Este tatăl a doi copii și era divorțat.  Vestea morții lui a strrnit multe racii în mediul online. Sute de perosane au transmis mesaje de condoleanț. O prietenă a aviatorului Dragoș Minciunescu a scris: ”Bunul şi dragul meu prieten Minciunescu Dragoș  nu mai e printre noi! Asta m-a destabilizat total, și mă duce cu gândul la falsa impresie ca suntem eterni! Si trǎim zilnic asta!

”Omul a plecat”

Parcă-l aud “Hai, bine, Ştrumfy! E cum zici tu”, și parcă-l văd cum niciodată nu mǎ contrazicea! Deși ştiam si eu si el ca el avea dreptate. Și râdeam!  Aproape la fiecare revenire în tară mă răsfăța cu câte un pafum arăbesc și ieșeam la masă, ca doi bătrânei ce depǎnau amintiri. Îmi povestea despre elicoptere – lumea lui- si mă uimea necontenit cu vastele lui cunoștinte și cu pasiunea cu care își iubea meseria. Un militar și un om care-a trecut prin multe, în cariera sa! În ultima vreme vorbeam mai rar, acum inteleg de ce, dar exista senzația că omul drag e mereu acolo! Ce fals i trist! Omul a plecat! Nu știu dacă am reușit să-l fac să înteleagă ce mult l-am respectat, și iatǎ că acum, e prea târziu! Să fii bine, Dragoș, acolo sus! În cerul pe care tu îl iubeai atat de mult”, este mesajul pe contul de socializareca o ironie a sorții, recent s-au împlinit 10 ani de la moartea unui alt aviator din Mioveni. Comandorul Ginel Crăcănel, prieten și coleg cu Dragoș Minciunescu, a murit în timpul unei misiuni de salvare. Elicopterul SMURD în care era copilot s-a prăbușit la Constanța și a pierit întreg echipajul, format din doi comandori și o doctoriță și o asistentă SMURD.

Trupul neînsuflețit al lui Dragoș Minciunescu a fost depus la capela Racovița, acolo unde cei care l-au cunoscut pot să îi aprindă o lumânsre și să îi aducă un ultim omagiu. Înmormântarea va avea loc miercuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.