Service din Pitești distrus de incendiu

1

Un service auto situat în apropiere de CNCD a fost cuprins de foc în noaptea de luni spre marți. Clădirea administrativă a ars pe o suprafață de circa 70 de mp. Flăcările au provocat distrugeri și la două autoturisme care erau parcate în fața construcției. Pompierii au reușit să scoată o mașină din hala în care se fac reparațiile.

Incendiul a fost observat aproape de miezul nopții. Flăcările mari au cuprins construcția lipită de service, în care se desfășura activitatea administrativă. Inițial în zonă s-au deplasat trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD.

Când au ajuns la fața locului construcția era cuprinsă în întregime, ardea pe aproximativ 70 mp și erau degajări mari de fum. ”La fața locului au mai fost suplimentate forțele cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor. Au fost mobilizați peste 25 de pompieri de la Detașamentele Pitești, Bradu și Mioveni. Nu au fost identificate victime. Incendiul a mai afectat și două autoturisme aflate în fața construcției”, au precizat reprezentanții ISU Argeș.

În imediata apropiere a spațiului care a ars se afla o altă hală, cea în care erau făcute reparațiile. Acolo un autoturism era pe standul de lucru. Flăcările ajuseseră la peretele de tip sandwich, dar pompierii au reușit să deschidă ușa și să scoată mașina, care nu a fost deloc afectată de incendiu. ”Pompierii au reușit să oprească flăcările din propagarea spre interiorul acesteia. Cauza probabilă este în curs de stabilire”, au transmis reprezentanții ISU Argeș. Intervenția pompierilor a durat aproximativ o oră. După ce flăcările au fost lichidate, militarii au lucrat la răcirea și stingerea unor posibile focare nestinse de la nivelul panourilor sandwich, din care este construită clădirea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.