Reținut după ce i-a învinețit ochii concubinei

0

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, a ajuns în arest după ce și-a bătut concubina. Scandalul a avut loc la locuința lui, din comuna Poiana Lacului, Dacă inițial femeia nu a vrut să meargă la spital, ulterior, când i s-au înnvinețit ochii s-a dus la medicul legist și a obținut un cetificat medico-legal.

Femeia agresată a pelcat de la concubin, în altă localitate la părinții ei. Polițiștii au emis pe numele bărbatului un ordin provizori, valabil pe 5 zile. Ulterior a depus la sesizare și certificatul medico-legal. tunci bărbatul a ajuns în arest.

”În ziua de 22 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare, și au reținut un bărbat de 46 de ani, din Poiana Lacului.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 19 spre 20 februarie a.c., bărbatul și-ar fi agresat fizic concubina, în timp ce se aflau la locuința bărbatului din localitatea Poiana Lacului.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, care au intervenit la fața locului, au emis un ordin de protecție provizoriu, având în vedere rezultatul completării formularului de evaluare a riscului. În ziua de 22 februarie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au tranmsi reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.