Și-a amenițat iubita cu maceta!

0

Supărat că iubita în vârstă de 24 de ani l-a părăsit, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Brăila a vrut să o detrmie cu fora să se împace cu el. Acesta a mers la Ștefănești, la locuința fetei înarmat cu o macetă! A amenințat-o cu moartea , precizând că o taie, dacă nu vrea să reia relația. Tânăra a sesizat Poliția. La audieri, bărbatul le-a spus oamenilor legii o altă poveste. A susținut căa mers la fosta lui iubită, înarmat, ca să-i spună că nu dorește să se împace cu ea. A fost reținut.

Despre acest caz, reprezntanții IPJ Argeș au declarat: ”În ziua de 22 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare, și au reținut un bărbat de 30 de ani, din Brăila.
Din cercetări s-a stabilit că, în zilele de 04, respectiv 13 februarie a.c., bărbatul ar fi amenințat cu acte de violență și un obiect tăietor pe fosta concubină din orașul Ștefănești.
În ziua de 22 februarie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.