Un tânăr s-a răsturnat cu dubița la Câmpulung!

0

În noaptea de joi spre vineri, la Câmpulung, a avut loc un accident rutier. O dubiță a părăsit șoseaua și s-a răsturnat într-o parte în șanț. Șoferul, un tânăr în vârstă de 18 ani, acuza dureri la un picior dar după ce a primit îngrijiri medicale, nu a necesitat transportul la spital.

Cu puțin înainte de ora 4.00 pompierii de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au fost solicitați să intervină în municipiul Câmpulung, strada Alexandru cel Bun, la un eveniment rutier. O autoutilitară a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe o parte. Paramedicii SMURD au monitorizat un tânăr, în vârstă de 18 ani, care acuza dureri la membrul inferior stâng. În urma evaluării, nu s-a pacientul nu a avut nevoie de transport la spital. Pompierii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

Tânărul, în vârstă de 18 ani șoferul dubiței, este din Brașov. Acesa este șofer profesionist având dreptul să conducă autoutilitare și se întorcea de la Vâlcea unde a dus marfă. Când a avut loc evenimentul rutier, mașina nu mai avea încărcătura, ci paleți din lemn. În urma cercetărilor de la fața locului au stabilit că, cel mai probabil, tânărul șofer a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.