Doar victoria menține speranțele la play-off!

0

FC Csikszereda – FC Argeș, astăzi, ora 17.00, Digi Sport, Prima Sport

Echipa fanion a județului se află în fața primului meci oficial din acest an. FC Argeș va întâlni astăzi, de la ora 17.00, în deplasare, pe FC Csikszereda, în runda cu numărul 16 din Liga 2, prima din 2024.

Înaintea acestui duel, argeșenii se situează pe locul 16, cu 18 puncte, iar harghitenii ocupă poziția a 12-a a ierarhiei, cu o zestre de 22 de puncte. Cele trei puncte puse în joc sunt foarte importante pentru cele două echipe, în încercarea lor de a-și atinge obiectivele. Alb-violeții nu au decât varianta victoriei pentru a mai păstra șanse matematice de a prinde in extremis play-off-ul. Și ciucanii speră să prindă un loc în Top 6, harghitenii fiind în acest moment la doar trei puncte de Ceahlăul Piatra Neamț, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Piteștenii trebuie să dea totul pe teren pentru a câștiga la Miercurea Ciuc, orice pas greșit fiind practic sinonim cu ieșirea din lupta pentru play-off, distanța față de moldoveni fiind în acest moment de 7 puncte, cu patru etape înainte de finalul sezonului regular.

Au probleme de lot

În confruntarea de la Miercurea Ciuc, antrenorul Eugen Neagoe nu se va putea baza pe Robert Boboc și Bogdan Rusu, în timp ce Isaac Nortey și Florin Borța sunt incerți: ”Boboc și Rusu sunt suspendați pentru meciul de luni, avem ceva probleme cu Nortey, dar sperăm să fie în regulă. Mai e și Borța, care încă nu știu dacă va juca, dacă ne putem baza pe el. Așteptăm rezultatul RMN-ului și vom vedea”, a spus tehnicianul grupării din Trivale.

Mai așteaptă jucători

Principalul echipei FC Argeș intenționează să mai întărească lotul: ”Dacă vom putea să aducem un jucător valoros, să poată ridica nivelul echipei, vom aduce. Am avut discuții acum două zile cu un jucător, dar nu vreau să îi dau numele, a jucat mulți ani în prima ligă de la noi. Nu am reușit să-l convingem momentan să ni se alăture, dar mai e o portiță. Este liber de contract și e posibil să se decidă în aceste zile. E un jucător valoros, pe care eu l-aș dori, dar nu am ajuns la înțelegere cu el. Mai așteaptă câteva zile, l-am înțeles, e un jucător valoros, cu experiență și nu am putut să forțez lucrurile. Mi-aș fi dorit un fundaș lateral, un mijlocaș central și un jucător valoros de atac, dar nu i-am găsit. Să facem transferuri doar de dragul de a face, nu m făcut așa ceva și nici nu voi face”, a declarat Eugen Neagoe.

Cu banii aproape la zi

Fotbaliștii de la FC Argeș au asigurată liniștea financiară și trebuie să se concentreze doar la ce au de făcut pe teren: ”Vreau să-i mulțumim domnului Tudose pentru că a făcut un efort mare ca în ultima perioadă să plătească salariile, să ajungem aproape la zi cu banii. Financiar suntem aproape la zi și nu rămâne decât să facem eforturi mai mari decât am făcut în prima parte a campionatului pentru a răsplăti aceste eforturi. Mulțumim oamenilor care ne plătesc. Aici mă refer la Consiliul Local, la domnul primar care este alături de noi, domnul Tudose la fel. Suporterii sunt lângă noi, își doresc foarte mult să avem rezultate bune. Vom face tot ce depinde de noi să avem rezultate bune” a declarat antrenorul alb-violeților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.