Alertă pentru un dispozitiv de urmărire lipit de o mașină

0

Un câmpulungean care se afla, marți, în zona Spitalului de Pediatrie Pitești a găsit o cutiuță, de mărimea unei cutii cu chibrituri, lipită de pragul mașinii, un Ford Mustang. Bărbatul a luat-o și a pus-o pe bord. S-a dus la sediul Poliției Municipiului Pitești și i-a alertat pe polițiști, precizând că a găsit un colet suspect, de mici dimensiuni, pe mașina lui. Oamenii legii au luat cutia și în uraa investigațiilor au stabilit că este vorba de un dispozitiv de urmărire.

”Astăzi, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați direct de către un bărbat de 38 de ani, din Câmpulung, cu privire la faptul că ar fi observat un obiect atașat la pragul autoturismului pe care îl utilizează, obiect pe care l-ar fi pus în habitaclul autovehiculului, solicitând efectuarea de verificări.

Pentru intervenția specifică acestui tip de sesizare, la fața locului au intervenit specialiștii pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, în vederea efectuării de verificări pentru a stabili dacă obiectul prezintă elemente de interes pirotehnic, din primele verificări rezultând că nu prezintă pericol la manipulare și transport.

Obiectul în cauză a fost ridicat, iar în cauză se continuă cercetările, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș, imediat după descoperire.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că este vorba de un dispozitiv de urmărire. Oamneii legii au demarat o anchetă pentru a se stabili cine a montat dispozitivul și cu ce scop!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.