Mama care și-a violat fiul, 8 ani închisoare !

0

O femeie în vârstă de 31 de ani, din județul Argeș a fost condamanată de Tribunalul Argeș la 8 ani închisoare, cu executare, pentru pornografie infantilă și viol. Cel abuzat sexual era chiar fiul femeii, un băiețel, atunci, în vârstă de 8 ani. Anchetatorii au stabilit că mămica a făcut o transmisie în direct cu telefonul a scenelor incestuoase. Când a fost arestată preventiv, femeia le-a spus omenilor legii că nu a făcut nimic rău.  Instanța a decis altceva! După condamnare femeia a contestat decizia. Ieri a avut loc primul termen din judecarea apelului, la Curtea de Apel Pitești.

În luna iunie a anului trecut, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au demarat o anchetă, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Organizate Pitești, după ce imagini deocheate cu o mamă și fiul ei minor au fost transmise către mai multe persoane. Pe numele mamei a fost întocmit dosar penal pentru porngrafie infantilă și viol. Întâmplarea a avut loc într-o comună din nordul judeţului. N.G. de 30 de ani este mamă a trei copii, de 8 ani, 10 ani şi 11 ani. Femeia avea o relaţie de concubinaj cu un localnic. Aceasta mai vorbea pe Facebook cu fostul partener de viaţă care, pe vremea aceea, se afla în străinătate. Bărbatul ştia că tânăra avea un comportament sexual fără inhibiții la care își supunea și fiul minor, iar într-una dintre convorbirile video a provocat-o la o partidă în faţa camerei. Fără să realizeze cât de grav este ce face, femeia a urmat indicaţiile şi a transmis live imaginile deocheate dintre ea şi fiul minor. Fostul concubin a făcut capturi de ecran şi a păstrat în telefon fotografiile care o incriminau pe femeie. Ulterior le-a trimis pe whatsapp unor prieteni comuni. Poliţiştii Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate au stabilit că astfel de scene au avut loc de mai multe ori şi că mamei i se părea normal acel comportament. Au fost sesizaţi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş care au dispus plasament în regim de urgență a celor trei copii minori la o rudă apropiată. N.G.  a fost arestată preventiv, măsură menținută până în prezent, și este încarcerată la Penitenciarul de Femei Târgșor.

Va fi inclusă în Registrul agresorilor sexuali

Dosarul tinerei femei a fost trimis în judecată în august 2023. A fost judecat cu celeritate, asfel, că în decembrie 2023 inculpata a fost condamnată la 8 ani închisoare cu executare. Judecătorii au dispus ca pedeapsă complementară:”Interzice inculpatei, ca pedeapsă complementară , exercitarea dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, exercitarea dreptului de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a alege, drepturile părinteşti şi dreptul de a fi tutore sau curator pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei închisorii…” Femeia va fi inclusă în Registrul agresorilor sexuali: ”dispune prelevarea de la inculpata (…) de probe biologice care vor fi utilizate pentru obţinerea şi stocarea în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare a profilului său genetic”, se precizează în sentință. În plus, mama este obligată să-i plăteacă fiului daune morale în valoare de 20.000 de euro. Sentința a fost atacată cu apel de N.G. Ieri a avut loc primul termen de judecată al contestației, la Curtea de Apel Pitești. Femeia consideră că pedeapsa este prea mare și speră într-o reducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.