Amendați de jandarmi pentru transport ilegal de lemne

0

În timpul unor controale efectuate de jandarmii argeșeni marți, 27 februarie, două persaone au fost sacționate pentru transport de material lemnos fără documente legale.

Acțiunea jandarmilor a fost făcută în colaborare cu Ocolul Silvic Păpușa Rucăr, pe raza comunelor Berevoești și Valea Mare Pravăț. Au fost amendate 2 persoane cu câte 1.000 lei fiecare, totodată fiind confiscată cantitatea de 0,700 mc material lemnos.

”De la începutul acestui an și până în prezent, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni în domeniul protecției fondului forestier național, aplicând un număr total de 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 82.500 lei, iar cantitatea de 173,64 mc de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și predată în custodie reprezentanților Ocoalelor Silvice. Jandarmeria Argeș atrage atenţia asupra respectării legislaţiei în domeniul silvic, întrucât astfel de acţiuni şi controale se vor desfășura şi în perioada următoare în vederea identificării şi tragerii la răspundere a celor care încalcă normele legale”, au transmis reprezentanții IJJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.