Învinși la ultima fază a meciului!

0

FC Argeș și-a năruit complet și ultima speranță de a mai prinde play-off-ul, după ce a pierdut, la limită, 1-2, confruntarea de luni, din deplasare, cu FC Csikszereda, din runda cu numărul 16, prima din 2024. 

Harghitenii au început în forță și au deschis scorul în minutul 18 prin Janos Nagy, care l-a pe învins pe Straton cu un șut în vinclu de la aproximativ 20 m. Până la pauză, argeșenii nu și-au creat oportunități de a restabili egalitate. La doar câteva minute după revenirea de la cabine, piteștenii au cerut penalty la un fault în careu asupra lui Angelov, însă centralul Băban nu a dat nimic. Argeșul a restabilit egalitatea în minutul 54 prin Petrescu, care l-a învins pe Gyenge cu un șut în vinclu din interiorul careului. Alb-violeții putea trece în avantaj pe tabelă în câteva rânduri, însă Buhăcianu, Orozco și Angelov nu l-au putut învinge pe portarul gazdelor din poziții ideale. Împinși de la spate de deciziile arbitrilor, finalul de joc le-a aparținut gazdelor. În minutele de prelungire ale partidei, harghitenii au fost foarte aproape de a marca, însă Straton a scos miraculos lovitura liberă executată de Janos Nagy. Ciucanii au dat lovitura în minutul 90+5, chiar la ultima fază a meciului, Akos Nistor trimițând în plasă din câțiva metri, după ce Straton reușise să respingă lovitura de cap a lui Jelena. În urma acestui eșec, Argeșul a rămas pe locul 16, cu 18 puncte, cu 7 mai puțin decât Ceahlăul Piatra Neamț, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off.

FC Csikzereda – FC Argeș 2-1(1-0)
Au marcat: Janos Nagy(′18), Akos Nistor(′90+5) / Petrișor Petrescu(′54)

FC Csikszereda: Gyenge – J. Nagy, Kelemen (cpt.), Csuros, Gal-Andrezly – Vereș – Bakoș (A. Nistor 82′), Jebari (Anderson 66′), Babati – Makrai (Jelena 66′), Ronai (Balogh 82′)
Rezerve neutilizate: Karacsony – Apro, Gergely, Szondi, B. Pinter
Antrenor: Robert Ilyeș

FC Argeș: Straton – Tofan (cpt.), Orozco, Ciuciulete, Tudose – Nortey, Șerban (Angelov 26′) – Rădescu, Petrescu, Dulcea (Pîrvu 46′) – Buhăcianu
Rezerve neutilizate: Micle – Balaur, Haită, Oprescu, Stoica, Mircea, Dinoci
Antrenor: Eugen Neagoe

Cartonașe galbene: Tofan, Petrescu, Ciuciulete, Orozco

Stadion: Municipal (Miercurea Ciuc)

Arbitru: Vlad Baban (Iaşi) / A1:Doru Zamfir (Slatina) /A2: Andrei Diaconu (Iaşi)

Observator arbitri: Mircea Ciglenean (Cluj-Napoca) ; Delegat joc: Mircea Bucur (Târgu Mureş)

Gol la debut

Mijlocașul Petrișor Petrescu a avut o evoluție destul de bună la debutul în tricoul echipei FC Argeș. Fotbalistul venit în această iarnă de la FC Hermannstadt a reușit să marcheze singurul gol al piteștenilor în partida cu FC Csikzereda, pierdută de argeșeni la un gol diferență.

Ciuciulete, titular

Antrenorul Eugen Neagoe a fost nevoit să înceapă meciul de la miercurea Ciuc cu mulți jucători sub vârstă în primul 11. Forțat de problemele medicale, tehnicianul l-a trecut pe Andrei Tofan fundaș stânga, deși acesta este fundaș dreapta, iar ca fundaș dreapta l-a trecut pe Esteban Orozco, deși acesta a jucat mereu fundaș central. În axul central al defensivei, Neagoe a optat pentru cuplul Mario Tudose- Radu Ciuciulete, ultimul fiind la primul meci ca titular în tricoul alb-violeților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.