105 argeșeni în arest la domiciliu

0

Pe linia mandatelor penale primite de la instanţe, în perioada ianuarie – decembrie 2023 la nivelul județului Argeș, au fost primite spre executare 191 de mandate penale (165 de mandate de executare a pedepsei închisorii şi 26 de mandate de arestare preventivă), reiese din bilanțul activității polițitilor argeșeni în 2023.

Au fost desfăşurate activităţi specifice de căutare şi localizare a persoanelor în vederea executării a 26 de Mandate Europene de Arestare, emise de autorităţile altor state pe numele unor cetăţeni români domiciliaţi sau cu rezidenţă în judeţul Argeş.

Pe parcursul anului  2023, au fost primite de la organele judiciare spre punere în executare măsuri preventive dispuse pentru 508 persoane (105 persoane aflate în arest la domiciliu și 403 persoane sub control judiciar).

În perioada analizată, în cadrul activităților de supraveghere desfășurate, au fost constatate 206 situații de încălcare a obligațiilor impuse persoanelor bănuite de comiterea faptelor, iar în 36 de cazuri instanța a dispus înlocuirea măsurii inițiale cu o măsură preventivă mai grea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.