Eugen Neagoe: ”Am luat goluri numai din cornere”

0

Chiar dacă FC Argeș întâlnește ultima clasată, antrenorul Eugen Neagoe le cere elevilor săi să trateze meciul cu cea mai mare seriozitate.

Tehnicianul nu poate trece cu vederea golurile primite de echipa sa din faze fixe: „Ne așteaptă un meci aparent ușor, dar toate meciurile sunt dificile. Sper să ne facem meciul ușor prin evoluția noastră. Dacă vom fi concentrați și dacă vom avea o atitudine bună, așa cum am avut în repriza a doua la Miercurea Ciuc, cele trei puncte vor rămâne la noi. Chiar dacă au pierdut cu 5-1 la Buzău, sa știți că nu au jucat rău. Chiar au avut ocazii de a marca la 0-0 și 1-0 pentru adversar, chiar singur cu portarul, iar după aceea Buzăul a marcat și al doilea gol, iar meciul a devenit mai ușor. Jocul nu a fost așa de dezechilibrat cum arată scorul. Vor reveni Boboc și Rusu care au fost suspendați cu Miercurea Ciuc, iar în privința lui Borța vom vedea dacă va fi nevoie sa îl folosim. Ideal ar fi să câștigăm cele trei meciuri care au mai rămas de disputat din sezonul regular și să urcăm în clasament”.

#”Vreau concentrare mai mare”

Neagoe le cere jucătorilor săi mai multă concentrare la cornere: ”Nu mi-aș dori sa mai avem parte de greșeli. Am luat goluri nepermis de ușor în meciurile pe care le-am pierdut. De la venirea mea la echipă, am primit doar șapte goluri, dintre care șase din corner. Așa ceva nu este permis la o echipă cu pretenții, o echipă cu jucători experimentați, chiar dacă jumătate din lotul nostru este format din jucători tineri. Nu ai voie să faci asemenea greșeli, fiecare jucător știe unde trebuie să stea. Nu pot să înțeleg asemenea greșeli. Practic am pierdut puncte doar pe cornere. Am primit doar un singur gol pe o acțiune colectiva, cel de la Piatra Neamț. Trebuie concentrare mai mare, o atitudine bună. Trebuie să ne replica foarte rapid, să fim hotărâți ce vrem în continuare și sa întărim echipă. Lotul trebuie îmbunătățit pentru a readuce Argeșul în prima ligă” a mai spus antrenorul piteștenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.