Explozie la Priboieni! Un bărbat rănit!

0

Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din comuna Priboieni, a provocat o explozie la locuința sa și a ajuns la spital având arsuri pe față și pe mâini. Omul ar fi manevrat două butelie de voiaj în camera centralei, încercând să vadă dacă sunt pline cu gaz. Acesta ar fi deschis robinetul, iar gazele acumulate în încăpere au produs deflagrația.

”În dimineața zilei de 3 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi suferit leziuni ca urmare a unei explozii ce a avut loc la camera centralei termice a imobilului său din comuna Priboieni.

La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești, pentru asigurarea sprijinului necesar echipajelor de prim ajutor și de stingere.

Din primele verificări a rezultat că persoana în cauză, bărbat de 67 de ani, ar fi suferit leziuni ca urmare a unei deflagrații provocată de manevrarea necorespunzătoare a unei butelii de voiaj, în camera centralei termice din locuința acestuia.

Bărbatul în cauză a suferit arsuri, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză urmează să fie întocmit un dosar penal conform art. 196 și 255 din Codul Penal”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. .

Totul s-a petrecut în camera centralei care funcționa pe peleți. ”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este formarea de amestecuri explozive, ca urmare a manipularii defectuoase a buteliilor de gaz în spații inchise”, au transmis și reprezentanții ISU Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.