Prins în timp ce circula cu viteza de 211 km/h

0

Viteza excesivă l-a lăsat ”pieton” pe un tânăr bucureștean pentru 120 de zile. Acesta se afla la voanul unui Mercedes pe autostrada A1, când a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce circula cu 211 km/h. Depășise limita legală cu 81km/h.

”Polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi –Autostrada A 1 București—Pitești, au depistat un bărbat de 27 de ani, din municipiul București, care conducea un autoturism cu viteză excesivă, pe Autostrada A1, tronsonul București-Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 211 km/h (cu 81 de km/h peste limita legală).
Ca urmare a abaterii constatate, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație” au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

De asemenea, în cadrul acțiunii, au fost date 8 amenzi transportatorilor profesioniști, pentru încălcarea regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora.

Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București-Râmnicu Vâlcea vor continua acțiunile cu scopul prevenirii și combaterii cauzelor generatopare de evenimente rutiere pe tronsonul de autostradă, a mai precizat sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.