Spectacole la Teatrul Alexandru Davila!

0

Sfârșitul de săptămână vine la Teatrul Alexandru Davila cu două piese pentru copii, ”Ridichea uriașă ” și ”Scufița Roșie”, dar și cu două spectacole la care este permis accesul persoanelor de peste 12 ani,  respectiv ”Salonul de urâțire” și ”Cumetrele ”.

# Sâmbătă, 9 martie, de la ora 11,30, în Sala Studio ,,Liviu Ciulei”, copiii vor putea viziona piesa ”Ridichea uriașă”. Durata spectacolului este de 35 de minute, timp în care micii spectatori vor asista la peripețiile hazlii ale personajelor.           

 #Sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00 îm Sala Mare, va avea loc spectacolul ”Salonul de urâțire”. Artiștii vor binedispune spectatorii cu o poveste  care reflectă relitatea zielor noastre.  Spectacolul are o distribuție generoasă formată din zeci actor, soliști, dansatori. Biletele se pot achiziționa de la Agenția teatrală sau accesând linkul  https://www.mystage.ro/spectacole/salonul-de-uratire-4277?af=57

#Duminică , 10 martie, la ora 11,30 micuții vor putea urmări punerea în scenă a celebrei povești ”Scufița Roșie”, în Sala Studio ,,Liviu Ciulei”. Actorii de la “Așchiuță” dau viață personajelor din “Scufița Roșie”, celebra poveste culeasă din folclorul european de către frații Grimm. 

#Duminică, 10 martie, la ora 19.00. în Sala Mare va avea loc piesa ”Cumetrele”. Publicul face cunoștință cu tipologii diferite, personaje care posedă arta fățărniciei, care consideră că  ,,barul e drumul spre infern”, iar promisiunile pe care le fac sunt mai mereu deșarte. Spectacolul este o continuă discuție între femei cu caractere total opuse. Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrală sau accesând următorul link https://www.mystage.ro/spectacole/cumetrele-4024?af=57

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.