Nikola Jevtovic, în echipa ideală a etapei a 22-a!

0

Baschet.ro, cel mai important site de profil din baschetul românesc, a stabilit echipa ideală a etapei cu numărul 22 din Liga Națională de Baschet Masculin. FC Argeș Basketball a reușit să își consolideze locul 3 din Top 10, după ce a reușit să se impună, scor 82-79, în confruntarea din deplasare, cu FC Voluntari.

Printre cei mai buni jucător ai acestei runde se regăsește și un jucător piteștean. Este vorba de Nikola Jevtovic, căpitanul FC Argeș Basketbal. În top 5 se mai regăsesc Reggie Johnson (CSM Petrolul Ploiești), Sayeed Pridgett (CS Rapid București), Jarell Eddie (U-BT Cluj-Napoca) și Peter Olisemeka (CS Vâlcea 1924). Iată ce au notat specialiștii de la baschet.ro:

Nikola Jevtovic (FC Argeș Basketball)

Liderul celor de la FC Argeș a avut parte de o prestație solidă în deplasarea de la Voluntari, acolo unde formația viola a reușit să întoarcă de la -16 pentru o victorie extrem de importantă în Top 10. Sârbul a contribuit cu 25 de puncte, 7 recuperări și un capac în cele 25 de minute petrecute pe parchet, pentru un index al eficienței de 26 de unități. Jevtovic și-a depășit recordul stagional de puncte cu această ocazie, având la finalul partidei 10/14 din acțiune și 5/7 la linia de fault.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.