Update- După aniversare a plecat cu mașina și a făcut accident

0

Update: Polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni au continuat cercetările în dosarul penal referitor la evenimentul rutier provocat de un tânăr de 18 ani, din Bogați, iar în urma administrării probatoriului și a parcurgerii etapelor procesuale, tânărul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de mâine, 13 martie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Știrea inițială:

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Bogați, a provocat un accident rutier în noaptea de 3 spre 4 martie. Aflat la volanul mașinii tatălui său, un Volkswagen, acesta a condus cu viteză excesivă accelerând frecvent, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanț. Cursa nebună a fost filmată chiar de către tânăr, din dorința de a-și impresiona un prieten. Foto descriptiv

Pe data de 3 martie, Ionuț R., din comuna Bogați a împlinit 18 ani. În noaptea aniversării majoratului, tânărul a luat mașina tatălui și a plecat cu ea, deși nu poseda permis. A gonit cu viteză mare pe drumurile în localitate.

Ca să își arate talentul de bun conducător, tânărul a filmat cursa nebunească. Pe înregistrare cel de la volan se aude spunând: ”Uite Iepure, sunt singur. Dau daună în noaptea asta, eu vreau să mă omor. Ia uite frate cum iau curba asta, cum a făcut-o pe asta. Pe sport frate. Uite cum intru în depășire. Îi dau în blană, îi dau cât pot eu…”, Filmarea se încheie cu o înjurătură, după ce s-a răsturnat cu mașina în șanț. Tânărul a suferit răni ușoare.

Accidentul nu a fost raportat la Poliție, dar la scurt timp în sat, s-a aflat de isprava lui. Oamenii legii au început cercetările iar Ionuț R. s-a ales cu dosar penal.

”În ziua de 09 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni s-au sesizat din oficiu, ca urmare a apariției unor imagini în spațiul public, cu privire la un eveniment rutier în care a fost implicat un conducător auto, identificat ca fiind un tânăr de 18 ani, din Bogați.

Din verificările efectuate până în prezent a rezultat că evenimentul rutier ar fi avut loc în noaptea de 03 spre 04 martie a.c., în jurul orei 04:00, pe DJ 702 de pe raza comunei Bogați, iar cu privire la tânărul în cauză a rezultat că nu figurează ca deținător de permis de conducere, precum și că acesta a suferit leziuni ca urmare a evenimentului rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și vătămare corporală din culpă, conform art. 196 și 335 din Codul Penal, în care cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun” au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.