Judecat după ce și-a amenințat cu moartea fosta soție

0

Un piteștean, în vârstă de 34 de ani, riscă să ajungă la închisoare după ce în timp ce era beat criță, s-a dus la fosta soție, a spart ușa ca să intre în casă, a bătut-o și a amenințat-o cu moartea.

”În ziua de 14.03.2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, loviri sau alte violențe și amenințare.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 23 spre 24 decembrie 2023, în jurul orei 04:30, un bărbat de 34 de ani, din Pitești, care se afla sub influența alcoolului, s-ar fi deplasat la locuința fostei soții, unde ar fi pătruns în imobil prin forțarea ușii de acces, i-ar fi adresat amenințări și ar fi lovit-o.

Reamintim că, după administrarea probatoriului, în ziua de 24 decembrie 2023, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.