Invitațiile pentru spectacolul caritabil din 1 aprilie, disponibile

0

Acestea se pot procura din trei locații

Începând de astăzi, invitațiile pentru spectacolul caritabil „Zâmbet în Autism – Împreună de ziua lor”, organizat de Asociația Părinților Copiilor cu Autism Argeș, pe data de 1 aprilie între orele 18.00-21.00 la Filarmonica Pitești, sunt disponibile. Acestea pot fi procurate din următoarele locații:

• de la punctul de lucru al Asociației Părinților Copiilor cu Autism (APCA) Argeș, din Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 36, Pitești – Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Mihail”, în intervalul orar L-V 9:00-17:00;

• de la sediul Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, B-dul Republicii, nr. 66, program: L-J 8:00-16:00, V 08:00-14:00;

• de la sediul Palatului Copiilor Pitești, Str.Trivale nr.80, interval orar L-V 09:00-18:00.

Invitațiile au caracter de donație, costul unei invitații pentru adulți este de 100 RON, iar pentru copii de 30 RON. Acestea pot fi procurate numai de la sediile mai-sus menționate, având pe spate ștampilă și semnătură. Intrarea în sală se va putea face începând cu ora 17.30, locul fiind numerotat pe invitație. Acestea vor putea fi achiziționate și în ziua spectacolului de la sediul Filarmonicii, în limita locurilor disponibile.

  • La spectacolul caritabil au intrarea gratuită toți copiii și tinerii cu autism si tulburări de spectru autist din cadrul Asociației și aparținătorii acestora, dar și alte persoane cu nevoi speciale din județul Argeș.

Fondurile merg către terapia gratuită a persoanelor cu autism

  • Spectacolul „Zâmbet în Autism – Împreună de ziua lor” are ca scop strângerea de fonduri pentru continuarea proiectului „Ore de terapie gratuite” acordate tuturor beneficiarilor din cadrul celor două centre ale Asociației Părinților Copiilor cu Autism Argeș, Centrul pentru copii cu dizabilități „Autism Smile” și Centrul pentru adulți cu dizabilități „Sfântul Mihail”.
  • Spectacolul caritabil face parte dintr-o serie de activități prin care Asociația Părinților Copiilor cu Autism Argeș își propune să marcheze și în acest an Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului (2 aprilie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.