S-a dat în folosință o nouă linie de transport public

0

Începând de astăzi, Primăria Pitești pune la dispoziția cetățenilor care vor să ajungă la Ștefănești o nouă linie de transport.

Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Gentea pe contul său de socializare: ”Mai facem un pas în transportul metropolitan! De astăzi, 18 martie, este operațională linia M6B, spre Ștefănești! Tot de astăzi, linia M9B a fost prelungită până pe Calea București! Mai mult, transportul se va efectua cu noile autobuze intrate în flota Publitrans – autobuze de mici dimensiuni, de 6 m, cu 23 de locuri, dintre care 11 pe scaune. Mașinile sunt adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități și sunt dotate cu sisteme de climatizare, camere de supraveghere video și sisteme de informare călători” a precizat edilul piteștean.

Traseul liniei M6B include următoarele opriri: Școala Primară nr. 1 – Geanta Izvor – Intersecția Nucilor – Podul lui Donescu – Intrare Izvorani – Blocurile Ștefănești.

Programul de funcționare al noilor linii este afișat în toate stațiile de îmbarcare/debarcare a călătorilor, precum și pe site-ul operatorului regional, www.publitrans2000.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.