Administrator de firmă rănit grav!

0

Un grav accident de muncă a avut loc la Pietroșani. Administratorul unei firme de construcții, care lucra la anveloparea Căminului Cultural, din satul Bădești, a ajuns la spital inconștient. Bărbatul în vârstă de 30 de ani, a căzut de pe schelă, de la circa 3,5 metri înălțime.

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a fost solicitat să intervină în localitatea Pietroșani, satul Bădești, în sprijinul unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat ce a fi căzut de pe o schelă. Victima, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Cicănești, este chiar administratorul firmei.

”Pacientul a fost preluat de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă de la ambulanța SAJ, care se deplasa spre spital.
Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost intubat și se continuă transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

”Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpa, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 196, 349 și 350 din Codul Penal”, au precizat reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.