Copiii din centrele DGASPC Argeș au primit ajutoare de la Guvern

0

Miercuri, au ajuns în Argeș bunurile primite de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș de la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse, produse de care vor beneficia 179 de copii din centrele rezidențiale DGASPC și de la un ONG.  

Acțiunea, menită să vină în sprijinul beneficiarilor serviciilor sociale de tip rezidențial, a fost posibilă în urma unei solicitări a DGASPC Argeș, aprobată prin Hotărârea Guvernului României nr. 12/11.01.2024. Valoarea totală a bunurilor se ridică la 332.000 lei.

#Cine beneficiază de bunurile oferite

Aceste ajutoare au venit prin intermediul Administrației Naționale a Rezervelor de Stat – Sucursala Curtea de Argeș. Astfel, sacii de dormiți, paturile, saltele, păturile, cearceafurile, pernele și fețele de pernă vor ajunge la copiii de la Complexul de Tip Familial „Casa Noastră”- Piteşti, Casa de Tip Familial din cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copii cu Dizabilităţi Câmpulung, Centrul de Tip Rezidenţial din cadrul Complexului de Servicii pentru Copilul în Dificultate Câmpulung, Complexul de Tip Familial „Dumbrava Minunată”- Piteşti, Centrul de Tip Rezidenţial pentru Copii cu Dizabilităţi din cadrul Complexului de Servicii pentru Copii cu Dizabilităţi Costeşti, Complexul de Tip Familial Valea Mare, Casa de Tip Familial- Câmpulung, Centrul de Tip Familial Găvana- Piteşti, Centrul Maternal din cadrul Complexului de Servicii Comunitare Câmpulung, Casa de Tip Familial „Sfântul Andrei” – Valea Mare, Centrul de Evaluare şi Primire în Regim de Urgenţă Piteşti și Asociaţia Reaching Out – Centru social de tip rezidenţial cu cazare pentru copii- victimele traficului de persoane. Au fost alocate și 120 de treninguri și 120 de tricouri, precum și cinci corturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.