Discuții cu studenții și prezentare de job-uri pentru conducerea Penitenciarului

0

Ieri, reprezentanții Penitenciarului Mioveni au fost prezenți în comunitate și au demarat activități pe două fronturi distincte, cu specialiști și analiști pregătiți în domeniile respective.

Activitatea de prevenire a delincvenței juvenile, precum și de combatere a consumului și traficului de droguri a avut loc la Liceul Tehnologic Dinu Brătianu din Ștefănești.

Alături de Biroul Siguranță Școlară din cadrul IPJ Argeș și cu sprijinul specialiștilor de pa Penitenciar (asistenți sociali și psihologi), precum și a trei persoane private de libertate, s-au evidențiat consecințele grave ale acestor probleme, atât din perspectiva fizică, cât și din cea psihologică.

De asemenea, s-a beneficiat de colaborarea a 7 cadre didactice și a 83 de elevi care au receptat mesajul transmis și au înțeles importanța evitării „pansamentului fals”.

Aceasta a fost o discuție interactivă, la care au participat și reprezentanții C.P.E.C.A. Argeș, însă de data aceasta, contribuția semnificativă în prezentare a fost adusă de elevii prezenți.

În altă parte a comunității, respectiv în Pitești, la Hotel Ramada, în cadrul Cafenelei de Joburi, reprezentanții penitenciarului au prezentat oferta lor educațională și au împărtășit câteva experiențe din viața polițiștilor de penitenciare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.