Lucrări de reabilitare pe DN7, pe porțiunea Ștefănești-Topoloveni

2

Soferii care vor să ajungă la Topoloveni pe șoseaua vechie trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. De câteva zile au început lucrările de reabilitare a șoselei pe DN 7, pe porțiunea între Ștefănești-Topoloveni.  

Pe sensul către Pitești se fac lucrări de decopertare a asfaltului, reamenajarea drumului urmând să se efectueaze pe o lungime totală de 14 km. Lucrările de asfaltare se vor face pe în orașele Topoloveni și Ștefănești, precum și în comunele Leordeni și Călinești.

În orașele Ștefănești și Topoloveni se vor asfalta câte 5 km, iar în fiecare comună câte 2 km.

Șoseaua DN 7 Pitești-București nu a mai fost reabilitată din anul 1995, iar în județul Argeș, drumul are o lungime de aproximativ 22 km.

2 COMENTARII

  1. dn7..in jud arges are mai mult de 22km…..
    daca asfalteaza sunt curios daca si marcheaza drumul, ca pe portiunea pitesti valcea marcheaza inainte sa asfalteze….

  2. Bolos si gasca de banditi din min de finante in cardesenie cu Ciuca si Ciolacu au parjolit tot in jurul lor.Au marit in mod aberant taxe si impozite ,au distrus mii de firme.Micii comercianti sunt terminati.Asta ca sa aiba bani pentru cataii de partid si speciali.Evident ca nu vor lua bani mai multi pentru mii de firme s-au inchis si nu vor lua nimic.Oamenii aia plateau chirii,lumina,gaze,cumparau marfa,plateau transportul,impozite,taxe Acum au inchis si nu mai ia nimic statul roman.
    Acest Bolos este un pericol pentru romani.Ii sfideaza inainte de alegeri spunand ca va marii impozitele pe proprietate in mod aberant.
    Este un om bolnav un parazit ordinar care jefuieste romanii.
    Trebuie scapat cat mai repede de acesti gansteri.
    .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.