Sponsorizări de 160 mii euro, la Centrul Cultural Mioveni!

0

Centrul Cultural Mioveni a reușit să atragă în ultima săptămână sponsorizări de peste 150 mii euro, banii urmând a fi folosiți pentru agenda culturală a instituției.

Așa cum a obișnuit în ultimii ani, Centrul Cultural Mioveni a fost și este la înălțime cu evenimentele culturale organizate, în speță concerte, spectacole dar și cu multe alte activități care țin de această insituție. Iar în perioada următoare acestea se vor ține de programul cultural propus la începutul anului și datorită sponsorizărilor aduse în instituție de managerul Alin Călinescu.

Astfel, acum câteva zile a fost semnat un nou contract de sponsorizare, cu o multinațională, iar valoarea acestuia este de 120.000 Euro, echivalentul a aproximativ 600.000 lei. Acesta este al patrulea astfel de contract semnat de Centrul Cultural Mioveni pe 2024. Precedentul, semnat cu nici 7 zile în urmă, a avut o valoare de 40.000 Euro.

”Am avut mai multe astfel de contracte semnate de la începutul anului. Acesta este al patrulea și vor mai urma și altele. Din primele două au fost organizate evenimentele de până acum. Cel mai important câștig al unui brand constă în expunere și notorietate, iar la evenimentele organizate la Mioveni, vizibilitatea este întotdeauna pe primul loc. Le mulțumim că ne sunt alături de fiecare dată…” spunea managerul Centrului Cultural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.