Trei tipuri de ulei de măsline, retrase din magazinele Kaufland Germania

0

Trei tipuri de ulei de măsline au fost retrase de pe rafturile magazinelor Kaufland Germania. Potrivit specialiștilor, totul ar avea legătură cu schimbările climatice. 

Prețul din ce în ce mai mare a uleiurilor de măsline și calitatea mai slabă a dus la retragerea din circulație a trei produse. Potrivit testelor efectuate de către Stiftung Warentest, lipsa calității uleiului de măsline devine din ce mai în ce mai evidentă.

Din cauza acestui lucru, Kaufland și Edeka elimină trei produse din catalogul lor. Prețurile sunt mai mari, iar calitate mai slabă, din cauza recoltelor tot mai slabe de măsline.

Reprezentanții Kaufland au precizat că „calitatea impecabilă a produselor noastre și siguranța clienților noștri au o prioritate maximă.” Produsele afectate care au fost scoase de la vânzare sunt următoarele:

-Uleiul de măsline extravirgin Edeka Gut & Günstig

-Uleiul de măsline extravirgin Kaufland K-Bio

-Uleiul de măsline extravirgin Kaufland K-Classic

#Rezultatele testelor sunt îngrijorătoare

Din cele 23 de uleiuri de măsline testate, de la diferiți producători, doar patru au primit evaluarea „bun”, iar șase produse au fost evaluate „slab” și, prin urmare, nu au trecut testul:

-Edeka Ulei de măsline extravirgin bun și ieftin – nota 5.0

-Ulei de măsline extravirgin Kaufland K-Bio (bio) – nota 5.0

-Ulei de măsline extravirgin Kaufland K-Classic – nota 5.0

-Ulei de măsline Bio Planete extra blând (bio) – nota 5.0

-Ulei de măsline extra virgin Fiore – nota 5.0

-Ulei de măsline extravirgin La Espanola – nota 5.0

#Alertă alimentară și la LIDL

Un produs popular de la LIDL a fost scos de la vânzare. Într-o notificare recentă de retragere de la vânzare, NV Snack Food Poco Loco, din Belgia, informează cu privire la un potențial neajuns întâlnit într-o lot al produselor sale, comercializat prin intermediul LIDL.

Prin urmare, cei care au cumpărat produsul „Chips-uri de tortilla sărate Snack Day, 300 g” trebuie să fie atenți, deoarece există posibilitatea ca acestea să conțină în mod eronat chipsuri de tortilla cu gust de brânză, fără a fi specificat acest lucru pe ambalaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.